Qui ha dit que és fàcil dir-li adéu a l'estiu?
Per mi no ho és, m'agrada la calor, sóc com una sargantana. Gairebé tothom tira "pestes" quan fa tanta calor i estàn enganxosos, però jo estic ideal de la vida.
Aquest mes a Whole Kitchen han proposat despedir-se de l'estiu fent gelat, i..... no és fàcil, no ens enganyem! El més fàcil és tindre una geladera i llavors tot és molt més sencill, però temps al temps!
Vaig començar amb una idea i finalment vaig acabar amb la idea de no publicar aquest mes, ja que no hi havia manera d'aconseguir la textura.
He passat per diferents fases:
- l'euforia de l'inici de fer una bomba
- començar a fer el primer gelat i veure que no queda bé
- voler comprar una geladera per la KA de totes totes
- decidir que aquest mes deixava correr la proposta
- ahir, decidir que publicava el que tenia al congelador, al final té bon gust!
Whole Kitchen en la seva Proposta Dolça pel mes de Setembre ens convida a preparar gelat cassola
GELAT DE SÍNDRIA
Recepta adaptada de... ara no recordo quin blog, en vaig buscar tants!
100 g de sucre
250 ml de nata
625 (375+250) ml de suc de síndria (1/2 síndria o una mica menys)
4 ous (sols les gemes)
Escalfar el sucre, la nata i 375 ml de suc de síndria.
Batre les 4 gemes amb una mica de suc de síndria. Quan estigui la barreja amb nata a punt de bullir, treure-ho del foc i afegir, remenant sense parar, els ous. Tornar a posar-ho a foc baix i anar-li donant voltes fins que quedi com una crema molt líquida (la cullera queda amb una capa fina de crema).
Afegir-hi els 250 ml de suc de síndria que queden i posar-ho a refredar a la nevera tota la nit.
Quan estigui ben fred, posar-ho en un bol d'acer inoxidable al congelador. A les 2 hores, remenar-ho per trencar els cristalls que s'han format. Tornar-ho a posar al congelador i cada 30 minuts remenar-ho. Fer-ho unes 6 vegades, o sigui durant unes 3 hores.
Reina però si t'ha quedat estupendo!!! es veu super gustós i a més de síndria!! Ha d'estar per començar i acabar d'una sentada!! Res res.. que està moooolt bé! Ptonas guapa!
ResponEliminaMaria, pels comentaris que li has posat al pobre gelat sembla que no valgui un duro, jo no l'he tastat però l'aspecte el té boníssim, alló que diuen que tot el que entra pels ulls és bo,doncs deu ser això.Crec que t'ha quedat inmillorable!
ResponEliminaSort!
doncs no se per que no volies publicar perque aquest gelat fa una pintassa espectacular!
ResponEliminaDoncs estic molt contenta q t'hagis decidit a publicar-ho, pq es veu perfecte i prenc nota, pel proper estiu, q aqui fa un fred q un gelat no ve de gust...
ResponEliminaUn petó,
de debò que és tan fàcil fer un gelat? ostres, potser m'animo doncs! :D
ResponEliminaDoncs jo ho veig genial i segur que està molt bo.
ResponEliminaA mi em passa com a tu, si fos sempre estiu seria la dona més feliç del món mundial, odio la pluja i sobretot el fred, però bé, fins que em pugui traslladar a un lloc amb estiu etern aquí estarem aguantant :-( (
Petonets
Que linda la receta! imagino que se puede hacer con zumo de cualquier fruta... muy bueno!
ResponEliminabesos
Gaby
Maria,
ResponEliminathat look pretty refreshing, love the beautiful color too.
Doncs potser ens haurem d'acomiadar de l'estiu, però no dels gelats, eh?. Encara que no faci calor, són taaant bons!.
ResponEliminaPiensa en los pasteles de choco que tanto te gustan y ahora el otoño se presta para ellos....aunque el verano es más alegre,más chispiante....ese helado está divino,nunca lo he comido de sandía.
ResponEliminaMe gusta mucho todita la entrada.
Besos
quina proposta més bona! ha de ser tan refrescant i bo.
ResponEliminapt!
Uei! Com va?
ResponEliminaQuina pinta té aquest gelat.
El meló d'Alger (com en diem nosaltres de la síndria) és la meua fruita preferida de l'estiu. Sempre en tinc a la nevera!
Abans que se n'acaben vull fer un gelat d'aquests!
Quin greu dir adéu a l'estiu i acomiadar totes aquestes fruites tan bones, oi? La síndira és una de les meves preferides i en gelat ha de quedar deliciosa!
ResponEliminaOHHHH que bó. M'encanta la sindria!!! Per mí es la fruita de l'estiu. Aquest gelat....que l'agafés.
ResponEliminaPetonets guapa.
Vaya!! que rico!! yo hice una vez un sorbete pero helado.... este no lo he preparado nunca así q ya me voy copiando antes de que las sandías desaparezcan del súper.
ResponEliminabss
Doncs jo ja en tinc ganes de que s´acabi l´estiu, a mi la calor....doncs no, però si que em fa peneta que em treguin el xiringuito dels Sirvent a Cambrils, ai quins gelats i com tu estic si si si no , per la geladera, però quin embalum penso.
ResponEliminaaquest de síndria molt be per publicar-lo te una pinta deliciosa.
Petons i fins un latra
Sensacional!! Un helado de quitarse el sombrero. Original y rico.
ResponEliminaYo tambien me niego a que el verano acabe ;( Y eso que aqui ahora llueve....
Besos.
Hola! Passava per aquí per casualitat i m'he quedat a comentar... després de veure la pinta que fa aquest gelat!! PErò si t'ha quedat de fàbula! Continuo fent una ullada al teu blog amb el teu permís! ;)
ResponEliminaque bo!!! tot i que a mi la sindria com que no, peró el teu gelat m'ho menjava!
ResponEliminapetonets
Me encanta tu propuesta. Compré la heladera en lidl y estoy muy contenta con ella. Probaré tu recetilla.
ResponEliminaBesos
Tens tota la rao això dels gelats té molta "conya" .... però el resultat d'aquest semblael d'un autèntic expert gelater .... cap de nosaltres es penedirà de la teva decisió de publicar-ho!! ... és una gran encert!
ResponEliminaUna abraçada
María, se ve super rico el helado, aqui ya no he visto sandias, pero seguramente buscando se encuentren, aunque ya tenemos algo de fresco, pero igual viene bien un heladito.
ResponEliminaBesos.
Hola Maria,
ResponEliminaMira per on però amb aquests freds m'he animat a fer gelats, a vegades penso que no hi toco massa;-), i em surten molt bons però crec que se m'hi formen masses cristalls. Veig que tu remenes cada 30 minuts. Jo des del principi ho remeno cada hora i potser ho hauria de fer més sovint. Aquest teu de síndria té molt bona pinta però ara com ara síndries res de bo trobaré. Hauré d'esperar el proper estiu per fer-lo! Aniré buscant per altres blogs a veure com s'ho fan això de fer gelats sense geladora i que no els hi sortin cristalls.
Petons