dilluns, 29 de novembre del 2010

ENS TROBEM A VILANOVA EL DIA 5: EL PEIX SENZILL

Mica en mica ens anem coneixent tots més en aquest món dels bloggers, no??


Doncs bé, avui no us porto una recepta, us porto una mica sobre mi.
Fa uns quants, bastants, anys, gairebé de casualitat vaig començar a remar en un tradicional llagut. Després d'un any i escatx amb un fantàstic grup de gent, vam crear l'Associació on des de llavors en formo part.
Ara som més que una Associació, som un grup de grans amics en el que he trobat amics de debò. Seguim fent-nos grans, i jo continuo fent amics!!
Doncs bé, a poc a poc, vam anar formant un grup de gent treballadora i entusiasta que ens agrada col·laborar en tot el que poguem. El millor de tot, ens ho pasem genial junts!
Entrenem, participen en desafiaments amb poblacions veines, fem la baixada de l'Ebre, cuinem fideus arrossejats, participem en la Marató de TV3... i des de l'any passat formem part de la Setmana del Mar de Vilanova i la Geltrú.
Avui el que us presento és un acte creat per l'Institut Setmana del Mar, que trobo que serà ben interessant. Es tracte de fer conèixer peixos i productes de casa nostre. En aquesta Mostra del Peix Senzill, amb tallers, mostra d'oficis antics mariners, tast de plats cuinats amb peix senzill, i més coses intentarem que pogueu disfrutar d'un diumenge a prop del mar.

Les Jornades del Peix Senzill  tindran lloc el dia 5 de desembre al voltant de les 12 del mati a la plaça del Port del Passeig Marítim de Vilanova.

A tots vosaltres, els que també teniu un blog, us estaria molt agraïda si en féssiu ressò, anomenant-ho i creant un enllaç en aquesta entrada.

Moltíssimes gràcies a tots, creiem que serà una  gran jornada, divertida i molt enriquidora!
US HI ESPEREM!!


La jornada que el dia 5 de desembre dediquem al Peix Senzill, Productes de l’Horta i Viticultors de la Comarca, és una iniciativa de la nova Junta de l’Institut Setmana del Mar que té com objectiu donar a conèixer i popularitzar el patrimoni cultural, tant històric com gastronòmic, les tradicionals feines lligades al món de la mar i a la pesca en particular i, també, des d’una perspectiva més àmplia, en aquest acte concret, a uns productes molt determinats que es produeixen i s’elaboren al nostre territori.

Una diada especial, plena d’essència mediterrània, en la qual desitgem combinar equilibradament el plaer i la pedagogia i, que per descomptat, esperem compartir i gaudir amb tots vosaltres.


1 comentari:

  1. Fabulós Maria!!! Fabulós! segur que sou un grup increïble! i super esportista ehhhh...Segur que la jornada serà fantàstica!
    Molts petonts!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails