diumenge, 21 d’agost del 2011

MOM C'S PEANUT BUTTER PIE


Molt bé Maria, és diumenge (i estic a casa, yupiii), estàs aquí sentada, amb el sol entrant per la finestra (sembla idíl·lic ehh?), escoltant musica i esperant que pugi el pa que couràs d'aquí una estona i no saps ni que dir.

Fa tant de temps que no actualitzo el blog que em fa molta vergonya, molta. Tot i així, me la menjo (que golafre que sóc!!) i ja que se que nous lectors em segueixen i que tot i no actualitzar, hi ha gent que em continua visitant el blog, he decidit que torno a escriure i ensenyar-vos les meves receptes.

L'estiu ha estat llarg, ple de sorpreses, que no imaginava, i decisions difícils, però tot i així vull tornar a trobar un ratet a la setmana per anar compartint un moment amb vosaltres.

Haig de dir que m'he sorprès, no pensava pas que hi hagués tanta gent a Vilanova que em llegís, m'ha afalagat i tot. Me'ls he anat trobant durant aquest estiu i em comentaven cosetes del blog i al·lucinava (pepinillos, jeje).

La recepta que farem avui la vaig aprendre l'any passat en el meu viatge a Canadà, me la van fer en el meu sopar de comiat, i no hagués pensat mai que era tant bona, ni tant fàcil!
No hi havia tornat a pensar, tot i que tenia tots els ingredients a casa preparats per si un dia em venia de gust fer-la, però ahir havia de fer un pastis pel M, senegalès. Parlant-ho amb A, vam pensar que seria bona idea buscar un postre típic del Senegal, i vaig veure que era una constant el cacauet i el platàn, aixi que ràpidament em va vindre al cap aquest pastis.

Doncs bé, haig de dir que la vam encertar, ja que li encanten els cacauets. Molts van dir que tenia gust a McFlurry... proveu-la i ja em direu.

MOM C's PEANUT BUTTER PIE

Font: Mama canadenca

Ingredients per 1 pastis:

-per la base:
1 paquet de galetes
50-70 g mantega desfeta
15-20 cacauets
uns trossets de xocolata

-pel farcit:
250 g de formatge cremós
6-7 cullerades petites de mantega de cacauet
500 g de nata muntada
4-5 cullerades soperes de sucre llustre
1 barreta de cacauet i xocolata (aquí no en trobem però es pot substituir per M&M's o conguitos)
1 platàn tallat i sucat en llimona

Primer de tot preparem la base. Triturem els cacauets, les galetes i els trossets de xocolata i ho barregem en un bol amb la mantega desfeta.
Ho posem en el motlle que haguem triat. Us recomano un motlle de "tartes", que no sigui de silicona, ja que va al congelador i va millor si no és un motlle tou.

Ara fem el farcit. Muntem la nata i una vegada fet hi afegim la mantega de cacauet, el formatge cremós, el sucre llustre i 3/4 de barreta o uns quants conguitos o M&M's triturats (en reservem alguns per adornar). Ho barregem tot, ho posem al damunt de la base, ho decorem amb el que ens quedi de barreta triturada i cap al congelador.

Tallem el platàn finet i el suquem en llimona (així no es posarà negre) i el reservem a la nevera.

Just abans de servir decorem amb el platàn i llestos. Fàcil, ehh???

RECOMANACIÓ: No vaig pensar en les espelmes i com a alternativa van pensar a escalfar contreau i encendre'l i així el M  bufaria alguna cosa. Ens el vam tirar per damunt, i la veritat, hi quedava la mar de bé!

3 comentaris:

  1. buaaaaaaaaaaaa, que bonissim! I love peanut butter!

    ResponElimina
  2. Maria no va ser conyac el q van fer servir com espelma, va ser contreau!! Mmm q bo q estava aquest pastis! Boniiiissim com tot el q fas!
    La teva A incondixional ;)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails