dilluns, 4 abril de 2011

FERRERO CUPCAKES

NOTA IMPRESCINDIBLE: ARA MATEIX TOTS A COMPRAR UNA CAIXA DE FERRERO ROCHER!!

Aquí esta, tots els que l'estaveu esperant, vaig a publicar la recepta d'aquestes magdalenes!

Han fet la delicia de més d'un paladar... i del meu, clar!

Me les han demanat per via directe e indirecte, i finalment la compartire amb tots vosaltres.

Les fotos són de la primera vegada que les vaig fer, però hi ha hagut una segona i no descarto una tercera... No m'agrada gaire repetir receptes, ja que hi ha tantes coses bones en la xarxa, que crec que repetir és perdre el temps, però es que aquestes cupcakes, són per enganxar-se la recepta a la nevera i anar-la fent cadaaaa.... setmana! Bueno, cada setmana no, pobres cuixes!

Us adverteixo, no és pot menjar sencera, és gairebé impossible! Jo la primera que em vaig menjar em va durar 2 dies i la segona, de la segona tongada, la vaig compartir amb l'escamarlanet ;-P!

Vaig dir que marcarien un abans i un després en el blog i en la meva vida, doncs si, mireu:
- és la primera vegada que he fet cupcakes, com a canvi en el blog, i no serà la ultima...
- com a canvi en la meva vida, he deixat enrera un "lastre" que portava des de fa molt temps, massa, un pis, una hipoteca i una ex-parella (+familia) que no li desitjo a ningu, així que ara sóc lliure i no sabeu lo bé que em sento i lo feliç que sóc!

En fi, prou rotllos i a per la recepta!

FERRERO CUPCAKES

En surten uns 12 cupcakes
Adaptada de 6 bitter sweets

Per les magdalenes:
100 g aigua bullint
50 g cacau en pols (no Cola-Cao, cacao pur Valor o a granel)
1/2 iogurt natural
1/2 culleradeta de vainilla liquida
40 g avellanes torrades triturades, en pols
1/2 culleradeta de mel
115 g de mantega
150 g de sucre
2 ous
130 g de farina
1 cullereta de bicarbonat
1/4 cullereta de sal

Encenem el forn a 180ºC

En un bol barregem l'aigua bullint i el cacao en pols. Després hi afegim el iogurt, la mel, la vainilla i la pols d'avellana i ho reservem.

En un altre bol berregem la farina, la sal i el bicarbonat.

Amb un batedor barregem la mantega i el sucre. Una vegada estigui ben esponjos hi afegim l'ou, un a un. No parem fins que no estigui ben incorporat.

Un cop fet aixó, anem afegint a la mantega la barreja de farina alternant amb la barreja de xocolata fins que ho haguem afegit tot.

Ja podem posar la massa en els motlles de magdalena que haguem triat i cap al forn uns 18 min. Els motlles no els ompliu del tot, una mica més de la meitat és suficient.

Quan ho treiem del forn les deixem refredar damunt una reixeta.

Pel relleno;
2-3 cullerades ben grosses de nata espessa (jo sols la trobo al Mercadona)
100 g de xocolata
2 cullerades de pols d'avellana torrada (avellana molt triturada)
4-6 galetes (barquillos) d'avellana i xocolata (com els Huesitos o similar) triturades
2 cullerades d'avellana triturada a trossets

Desfem la xocolata i hi afegim la nata, la pols avellana, les galetes triturades i els trossets d'avellana.

Agafem les magdalenes i amb un ganivet fem un forat al mig, treiem el trosset de magdalena, hi posem una cullerada de relleno i tornem a tapar amb el trosset de magdalena. Aneu en compte que no es trenqui la magadalena al apretar per tapar-ho.

Per a la cobertura:
4 cullerades de nata espessa
150 g de xocolata
1 cullerada de mel
2 cullerades de avellana en pols
2 cullerades de avellana torrada triturada a trossets
6 ferrero rocher

Desfem la xocolata i la nata i hi afegim la cullerada de mel, l'avellana en pols i la triturada i ho berregem be. Si la cobertura està calenta és més facil d'escampar per damunt de la magdalena.

Amb una cullera anem posant la cobertura al damunt de la magdalena. Tallem els ferrero per la meitat i el posem damunt de la cobertura.

Ja tenim els cupcakes acabats!

10 comentaris:

  1. Yes!! Ho imprimeixo i directe a la nevera! Aquest cap de setmana les provem! Merci per compartir-ho!

    ResponElimina
  2. Seguro que se convierten en las reinas de las fiestas y le hacen la competencia a esos bombones.
    Besos

    ResponElimina
  3. nenaaaaaaaaaaaaa, bonissims! aqui els ferrero son mes xunguets de trobar, pero els trobare!

    ResponElimina
  4. Me alegra verte MAría,tanto tiempo!
    Unos cups maravillosos,no conozco a nadie que el ferrero le sea indiferente,deliciso.
    Me alegra que estés feliz en tu nueva vida...a disfrutarla.

    CAriños

    ResponElimina
  5. Uns cupcakes fantàstics ... i endavant!!

    ResponElimina
  6. Uau Maria!!! Quina delícia de cupcakes!!! Vols dir que no te'n pots menjar un de sencer?? mmmm!!!
    Petons guapa!

    ResponElimina
  7. Maria!! Això va directe a la vena!!!
    M'encanta.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. felicidades por esta nueva etapa, nada mejor que celebrarlo con estos cupcakes, me cojo uno a tu salud ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  9. What delicious cupcakes. The are wonderfully delicious. This is my first visit to your blog but I've done some exploring and must tell you how much I enjoyed my visit here. I will be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary

    ResponElimina
  10. Quina bona pinta!!! Està guayu el teu blog!
    1 petó!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails