dimarts, 7 de setembre del 2010

BISCOTTI DE XOCOLATA I FESTUCS


Doncs començo a posar-me al dia amb aquests biscotti que vaig fer a Canadà.
La recepta l'he tret d'un llibre de la Martha Stewart que em va regalar una amiga que he conegut aquest estiu. Li agrada molt cuinar galetes i postres i aquest llibre li agrada molt i me'n va regalar un. El llibre és Martha Stewart's Cookies
El regal té historia així que vaig a explicar-la!
Estant allà, vaig viatjar a New York City durant uns dies amb una amiga. A la ciutat que no dorm, vam menjar unes galetes molt bones. A l'aeroport de NYC en vam comprar una caixa per anar menjant a l'avió.
Quan vam arribar, comentant el viatge amb els meus amics mentre donàvem una volta per un centre comercial a Buffalo, les vaig treure i en vam menjar. La Cat ens va explicar que eren unes galetes típiques de NYC.
Evidentment, una "malalta de sapiguer fer-ho tot" com jo, va començar a pensar com buscar la recepta per Internet i al dir-ho la Cat em va dir que ella tenia un llibre on sortien. Així que vam pensar que un dia quedaríem i em fotocopiaria la recepta i si m'agradava, el llibre ;-P
En fi, que la Cat es va presentar amb un llibre per mi!(Thanks a lot Cat!) El llibre esta molt bé, cada recepta té la seva foto i les receptes estan explicades molt bé. La veritat, totes les galetes que he provat han estat un èxit.

Fullejant el llibre  vaig veure aquests biscotti (i uns altres), i ràpidament vaig pensar en un enviament biscotil cap a Boston. Crec que van fer il·lusió, van arribar justets, però van arribar!

BISCOTTI DE XOCOLATA I FESTUCS
Recepta treta de Martha Stewart's Cookies

En surten aprox. 12 unitats

2 cups (250 g) de farina i una mica més per la bandeja del forn
1/2 cup (70 g) de cacau en pols
1 cullereta de bicarbonat
1/4 cullereta de sal
6 culleres de mantega a temperatura ambient
1 cup (150g) de sucre
2 ous
150 g de festucs sense pell i sense sal
50 g de trossets de xocolata

Escalfem el forn a 175ºC
Barregem la farina amb el cacau en pols, el bicarbonat i la sal en un bol.
En un altre bol hi posarem la mantega i el sucre i ho treballarem fins que sigui cremós. Hi afegim els ous.
Quan estigui ben combinat hi anem afegint la barreja de farina. La massa serà enganxosa, és normal.
Ara toca posar-hi els festucs i els trossets de xocolata.
Preparem una bandeja amb un paper vegetal una mica enfarinat, i hi col·loquem la massa formant una forma rectangular.
Ho posem a coure durant uns 25 minuts.
Ho deixem refredar uns 5 minuts i reduïm el forn a uns 150ºC.
Tallem els biscotti amb un ganivet ben afilat, els posem a la bandeja del forn altre cop i cap dins uns 8 minuts per cada cara.
Han de quedar cruixents de fora i una mica tovets del centre.
Els deixem refredar en una reixeta i els guardem en una recipient ben tancat. Aguanten ben be una setmana, però ja us dic que no trigaran tant a desapareixer!

12 comentaris:

  1. me gustan, me gustan, te han quedado perfectos!!!

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  2. Such a beautiful biscotti Maria. I m intrigued.

    ResponElimina
  3. van fer molta ilusio i estaven bonissims!

    ResponElimina
  4. Veig que has estrenat ja el forn, quina meravella. T'han quedat fantàstics aquests biscotti, felicitats.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Quin regal més xulo per la Adri!!
    Ets un sol i aquests biscottis molen molt!!

    ResponElimina
  6. Són com uns carquinyolis, oi? Han de ser boníssims, amb la xocolata... això s'haurà de provar!
    M'imagino que devien arribar una mica mogudets, jejeje...

    ResponElimina
  7. Jo ara mateix agafava un.

    Ja he vist que has estrenat forn i maquineta... has entrat fort.

    Muas!

    ResponElimina
  8. MolT xules!!! i quina bona pinta! i quina enveja dels teus viatges!!...jo també tinc el llibre! és una passada! i totes les receptes són fantàstiques! Petons!!

    ResponElimina
  9. Que buenos MAría,de aspécto te han quedado igual y de sabor puedo intuir que también.

    Un besote y es una alegría de que estés de refreso ;))

    ResponElimina
  10. Ohhhh Quina pinta tan bona que tenen aquests bisccoti, t'agafo la recepta semblen els famosos carquinyolis o cantuccina però amb xocolata.

    Salutacions

    ResponElimina
  11. These look really lovely. I have really enjoyed my first visit to your blog. With the help of your translator I was also able to read your earlier posts. I really love the food you feature here. I'll be back often. Have a wonderful day. Blessings...Mary

    ResponElimina
  12. si és que no hi ha com tenir bons amics,....tant perquè ens passin les receptes... com aquests nous col legues de la cuina, perquè ens ajudin a fer-les
    Un a abraçada

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails