dilluns, 12 d’abril del 2010

OPERACIÓ BIKINI...

Si, si, heu llegit bé... he dit operació bikini, però no és el que us penseu, no, no!! Jo estic amb el "dale, que dale" del carotè i aquesta vegada m'he obsessionat amb la pastanaga.

Aprofitant que ha començat a fer un solet que enamora (vale... avui no gaire però ahir diumenge que???), jo vaig preparant-me pels banys de sol que faré aquest estiu...       "Mandril", aquesta recepta també va per tu!!
Feia temps que tenia rondant-me el "carrot cake" i si hem de ser sincers no trobava el moment... però mira, l'altre dia una amiga em va comentar que necessitava quelcom dolç que no portes res, res de làctics per la seva mare doncs tenia una celebració i volia que tingues alguna cosa de postres. 

Jo li vaig dir ràpidament: - Cap problema, ja et faré alguna coseta!! 
Vaig pensar: - Maria, aquesta és la teva per provar el "carrot cake"...

En fi, que he estat buscant i buscant receptes del pastís de pastanaga, sense làctics, i finalment vaig començar a apuntar quantitats, ingredients... i al final he pensat... deixa de documentar-te i tira pel dret, comença a barrejar elements!!!
Així que aquesta vegada, no he tret la recepta de cap lloc en concret, és una mica barreja de tot arreu...

Doncs aquí teniu, uns pastissets de pastanaga i poma super super esponjosos, suaus, fresquets i amb un toc de canyella molt encertat!!
Molt, molt recomanats!!

Un petonet,

Maria

PASTISSETS DE PASTANAGA I POMA

375 g de farina
100 g de sucre (jo he posat la meitat de blanc i la meitat de moreno)
1 cullereta de bicarbonat
1 cullereta de sal
2 culleretes de canyella
200 ml d'oli de girasol
4 ous
1 cullereta de vainilla líquida
100 ml de suc de poma
4 pastanagues
2 pomes
2 grapats de panses (opcional)

Pareu molta atenció que és molt, però que molt difícil!!! jejeje ;-P
Escalfem el forn a dalt i a baix a uns 170ºC
Barregem la farina, els sucres, el bicarbonat i la canyella en un bol.
En un altre bol hi posem els ous, l'oli, la vainilla i el suc de poma i s'ha de batre tot.
Pelem les pastanagues i les pomes i les triturem.
En el bol dels ingredients secs, li afegim els líquids i barregem amb les varilles. Quan estigui ben incorporat hi afegim la pastanaga i la poma triturada i remenem.
Si hi voleu afegir panses, ara és el moment... jo n'he fet dels dos tipus.
En els motlles que vulgueu, jo n'he fet 3 models (toma ya, "pa xula yo"!!) hi poseu la massa i cap al forn uns 30 minuts o fins que punxeu amb un escuradents i us surti net.
Jo com que eren pastissets minis els he tingut 30 minuts però també podeu fer un pastís sencer i llavors jo crec que estaria 1 hora o fins i tot 1 hora i 15-20 minuts. En la meva exhaustiva recerca he trobat que gairebé tothom hi posa "frostings" de crema de formatge (mmmmm que bo!!), però jo no ho he fet, doncs per aquesta recepta tinc els làctics prohibits!! Si vosaltres no teniu aquest impediment, proveu de fer-lo, jo com que repetiré aquest pastís, (segur!!) el faré ja que crec que hi ha de quedar molt, molt bé!!! Ja us n'informaré!!


14 comentaris:

  1. Nena quina pinta! i n'has fet un munt! jo l'haig de provar de fer ben aviat! m'encanta el carrot cake! la teva amiga deu estar ben contenta!

    petonets!

    ResponElimina
  2. Maria, és veuen boníssims, si pogues m'en menjaria un per berenar.

    ResponElimina
  3. Uf!! irresistibles están!! preciosas las fotos y el pan..
    besos
    Gaby

    ResponElimina
  4. Aquesta operació biquini sí qu em'agrada, je je je... pastanaga a tope, al contrari dels règims!!!!
    Has fet tot un assortit espectacular, per ser una recepta mix de totes tobo que l'as encertat!

    ResponElimina
  5. ufff esto me interesa q se me salen las chichas y no queda mono el bikini!
    Bss

    ResponElimina
  6. Que hermosos te han quedado María!!A mi me encantan los pastelitos en miniatura,y me da rabia que no tengo paciencia para hacerlos.LA combinación de "elementos" jejejje es riquísisma y ya con ese toque de canela,bárbaro...el cake me ha encantado!!!te salió muy resultón.

    Un besote ;))

    ResponElimina
  7. Quin bé de déu de pastissets de pastanaga. El gust d'aquests pastissos és sempre sorprenent i boníssim. Et felicitem pel teu mix.
    Salut.

    ResponElimina
  8. He fet cap a la teva cuina i m’hi penso estar una estona (si no et sap greu) .
    El millor és tirar pel dret com tu dius, així segur que alguna cosa bona sortirà, de fet han quedat magnífics.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  9. Mmmmmmmmmm absolutamente deliciosos.
    ¿Operación bikini? La que tu sigues me gusta...

    Besos.

    ResponElimina
  10. Jo soc una enamorada del pastís de pastanaga, i aquesta recepta que t'has marcar, deu estar deliciosa!!! I per a la propera prova amb el frosting de formatge com dius, es per morir-se de gust!!!!jajaja. Petons bonica

    ResponElimina
  11. Un encert complet!! la barreja de pastanagues i pomes, amb el toc de canyella ... irresistible!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Maria, a mi m'encanta el pastís de pastanaga. I aquest teu... m'ha agradat moltíssim! I amb 375 g de farina has fet tot aquest assortiment??
    M'has deixat impressionada! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  13. A esta operación bikini se apunta cualquiera. Muy bonitos y ricos estos pasteles.
    Besos

    ResponElimina
  14. et felicito per aquests pastissets tan bons, així jo també m'apunto a l'operació bikini!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails