Gent del món mundial!!! Necessito desestresar-me i he pensat que la millor manera de desconnectar és deixar-me anar i compartir amb vosaltres aquesta recepta que et fa gaudir d'un esmorzar de 10!!
Ahir vaig tindre una tarda de 1000 o 2000 dimonis i superat el dia, avui m'he aixecat mooolt millor!! Com n'arribem de ser el humans d'increïbles ehh?? Anem a dormir amb tots els nervis de l'organisme de punta i ben enredats i ens aixequem que sembla que haguem anat a la perruqueria i ens els hagin pentinat i allisat tots.
Ja tenen raó ja quan diuen que el son és reparador!!
Us deixo aquí aquesta espectacular recepta que, la veritat, no pots ser més fàcil!!
Un petonet,
Maria
PA DE NOUS I POMA
"Robada" i adaptada de l'Adri de Baking Powders
Porta bastants ingredients, però no us desanimeu que és sensacional!!
125 g de farina
90 g de farina integral
110 g de sucre moreno
2 culleretes de Royal
1 cullereta de bicarbonat
1 cullereta de canyella
100 ml de xerigot de mantega (buttermilk)
75 g de mantega desfeta i la deixeu refredar
1 cullereta de vainilla líquida
2 ous batuts
2 pomes mitjanes ratllades
2 pomes a trossets
1 grapat de nous
Enceneu el forn a 175ºC a dalt i a baix.
En un bol barregem les dues farines, la canyella, el sucre, el Royal i el bicarbonat.
En un altre bol hi posem els ous, el xerigot, la vainilla i la mantega.
Afegim els ingredients secs dins el bol dels líquids mentre remenem que no es facin grumolls.
Ratllem la poma i l'afegim dins la massa, tallem la poma a dauets i també l'afegim junt amb les nous trossejades. Reserveu-ne unes quantes per posar al damunt.
Ho posem en un motlle encamisat (si es de silicona no cal) i li anem distribuint les nous pel damunt, Apreteu-les una mica que al coure poden aixecar-se.
Ho posem al forn entre 45-60 minuts o fins que hi poseu un escuradents i surti net. Si cal tapar-lo perquè s'està torrant massa i no és cuit de dins, doncs endavant!!
Ho deixem refredar al damunt d'una reixeta i a gaudir d'un saludable esmorzar!!
"Robada" i adaptada de l'Adri de Baking Powders
Porta bastants ingredients, però no us desanimeu que és sensacional!!
125 g de farina
90 g de farina integral
110 g de sucre moreno
2 culleretes de Royal
1 cullereta de bicarbonat
1 cullereta de canyella
100 ml de xerigot de mantega (buttermilk)
75 g de mantega desfeta i la deixeu refredar
1 cullereta de vainilla líquida
2 ous batuts
2 pomes mitjanes ratllades
2 pomes a trossets
1 grapat de nous
Enceneu el forn a 175ºC a dalt i a baix.
En un bol barregem les dues farines, la canyella, el sucre, el Royal i el bicarbonat.
En un altre bol hi posem els ous, el xerigot, la vainilla i la mantega.
Afegim els ingredients secs dins el bol dels líquids mentre remenem que no es facin grumolls.
Ratllem la poma i l'afegim dins la massa, tallem la poma a dauets i també l'afegim junt amb les nous trossejades. Reserveu-ne unes quantes per posar al damunt.
Ho posem en un motlle encamisat (si es de silicona no cal) i li anem distribuint les nous pel damunt, Apreteu-les una mica que al coure poden aixecar-se.
Ho posem al forn entre 45-60 minuts o fins que hi poseu un escuradents i surti net. Si cal tapar-lo perquè s'està torrant massa i no és cuit de dins, doncs endavant!!
Ho deixem refredar al damunt d'una reixeta i a gaudir d'un saludable esmorzar!!
Maria! que delicia de panqué! me gustan todos los ingredientes..
ResponEliminate mando un abrazo, no te estreses! jaja
Gaby
Muchas gracias Gaby, abrazo recibido!!
ResponEliminaEstic d'acord amb tu: un tall d'aquest cake tan bo i saludable, et desestressa al moment i et dona energia per tot el dia... i que vinguin els dimonis, que segur que podràs amb tots :)))
ResponEliminaMaría que te pasa corazón?.LA medicina te estresa,no me extraña.Ánimo..pues mira que suerte que tienes este recurso,para liberarte,lo aprovechamos todos.
ResponEliminaLIndo y rico pan.
Besos y buen fin de semana!!!
Maria, dons si que ho tenim malament amb l'estrès, respira a fons, així, així, suau però profundament, jo mentrestant vaig menjant un trosset d'aquesta delícia que has portat, però tu segueix respirant, eh ;-))
ResponEliminaM'agrada com t'ha quedat. Petonets
aiiiiiiii l'stress!!!
ResponEliminaperò segur que desprès d'un trocet d'aquest pastisset va passar tot!
petonets
Estrès?????? Dimonis???? amb tú el teu son i aquest pa de Nous no et venceren.
ResponEliminaMuas!
Ai Maria, ja veig que no sóc l'única que fa servir el blog i la cuina per desestressar-se. ;) No tinc cap dubte que aquest pa va tenir un efecte miraculós i va espantar tots els dimonis. ;)
ResponEliminaPetons!
Ni tanto que un desayuno 10. Qué delicia y cuanto sabor...
ResponEliminaBesos.
Només el nom ja fa ganes de menjar-ne un trosset!. Què és això del xerigot? no ho havia vist mai.
ResponEliminaGlòria, el xerigot és el suero d la mantega!! Jo el sols el trobo al lidl i posa buttermilch!! Ja el vaig utilitzar en el soda bread i hi ha un comentari d l'adriana q explica com fer-lo a casa!! Fa q els muffins i cupcakes quedin súper esponjosos!!
ResponEliminano et desitjo més tardes de 1000 o 2000 dimonis... però si que continuis oferint-nos receptes tan antiestres com aquesta...
ResponEliminaUna abraçada
guapi! ja t'ho deia jo que aquest bread es espectacular! li arregla el dia a qualsevol! t'ha quedat divi!
ResponEliminamuassssssss
que delicia de receta María!, me la llevo porque e encantan los ingredientes.
ResponEliminano te estreses, aunque no soy la mas indicada para decirlo, pero hay que intentarlo.
besos!
A casa meva diem " a les penes punyalades" i aquest pa de nous és una manera excel·lent d'apunyalar l'estres i les tardes de 1000 dimonis!
ResponEliminaPTNTS
Dolça