divendres, 18 de juny de 2010

EL BROWNIE DE LES GRÀCIES


Recordeu q fa un temps vaig publicar uns muffins de xocolata que havien de ser entregats a una persona que m'ha ajudat molt??
Doncs bé, els va rebre una altre persona que també m'ha ajudat molt, ja que l'altre va tindre un petit problema amb el cotxe i no va poder arribar on eren els muffins, o sigui, amb mi!! :-D

Fa poquet vam tornar a tindre la oportunitat de trobar-nos, i aquesta vegada si, va poguer arribar al Brownie de les gràcies. Jo crec que li va fer molta il·lusió, jejejeje!!! També vaig aprofitar per escombrar una mica cap a casa, i presentar-li el blog... ;-P

I sense res més a dir, us deixo la recepta, ja que no us puc explicar massa cosa. No el vaig provar :-(
Hagués quedat lleig si li porto amb una mossegada, no???

FUDGE BROWNIE DE XOCOLATA AMB NOUS

Recepta copiada literal de la Joy (res d'adaptada, perquè canviar si queda estupenda!)

Aquesta vegada no vaig recordar pesar els ingredients i us dono les mides en cups, son com una tassa de cafè amb llet, potser una mica menys... perdoneu!!

1 2/3 cups de sucre
3/4 cups de cacau en pols
3/4 cup de mantega
2 culleres de cafè o aigua (si utilitzes cafè soluble, dissoldre'l en una mica d'aigua calenta)
2 ous
2 culleretes de vainilla líquida
1 1/3 cups de farina
1/2 cullereta de llevat Royal
1/4 de cullereta de sal
3/4 cup de nous
1/4 cup de xocolata a trossets

Escalfar el forn a 175ºC i enmantegar un motlle, en el meu cas rodó, de 25 cm de diàmetre (d'aquests d'alumini que venen).

Fondre el cacao i la mantega tot junt, i afegir-hi el cafè liquid o l'aigua. Remenar fins que quedi ben incorporat.
En un altre bol batre els ous i el sucre. Afegir la vainilla. Quan la mantega, el cacau i el cafè estigui ben incorporat, anar-ho afegint amb molt de compte a la barreja dels ous i el sucre.
Ara incorporem la farina, la sal i el Royal. Ho remenem i li afegim una part de les nous, en reservem una grapat per posar pel damunt.
Posem tota la barreja en el motlle i ara anem col·locant les nous que hem reservat i els trossets de xocolata, tot pel damunt de la massa.
Cap al forn uns 25-30 minuts i aneu en compte que no es "xurrasqui" els trossets de xocolata, si veieu que pot passar, tapeu-lo amb paper d'alumini. 
Quan estigui, el traieu i el deixeu refredar, tot i que calent ha d'estar mortal, si més no la olor em va activar les glàndules salivals que semblaven una font!! 

15 comentaris:

  1. quina delicia! m'encanta la xocolate i aquest brownie ha d'estar bonissim!
    petonets

    ResponElimina
  2. Maria, m'encanten els brownies i aquest teu té una pinta increïble, gràcies per la recepta, amb el xocolaters que som a casa la tastarem.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Donar les gràcies amb alguna cosa elaborada per un mateix sempre té molt més valor... segur que la persona que va rebre aquest brownie deliciós t'estarà molt agraïda. Té una pinta deliciosa!

    ResponElimina
  4. Ja m'imagino la cara de l'altre si li presentes amb mossegada...;-)

    T'han quedat precios, devia d'estar molt bo!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  5. Tu brownie tiene una pinta increible... como pudiste no probarlo???? vaya tentación... jaja... eres fuerte, muy fuerte ;))))
    besitos

    ResponElimina
  6. aquest brownie es veu espectacular!!!
    pt!

    ResponElimina
  7. Que bonica ets!! Donar les gràcies d'aquesta manera és ser una gran amiga!! Enhorabona, t'ha quedat genial. Molts petons.

    ResponElimina
  8. Uauuu!! María que bo , aquest brownie si que és per adictes a la xocolata.

    ResponElimina
  9. una manera estupenda que et donin les gracies!

    ResponElimina
  10. Fà molta ilu al que ho porta i al que rep, és una manera molt maca per dir... gràcies o moltes coses més.

    Muas!

    ResponElimina
  11. Maria,
    Una brownie sensaciona i una magnífica forma d'agraiment. Una abraçada

    ResponElimina
  12. trop gourmand j'adore
    bonne journée

    ResponElimina
  13. felicitats!! tots sabem el difícil que és resistir-se de donar un mos abans de presentar el pastís als convidats, i quan tota la cuina fa aquella olor tan temptadora----
    Bon cap se setmana

    ResponElimina
  14. María, primero decirte que tu nuevo blog es precioso!, felicidades por el cambio tan acertado.
    Sabes que yo tambien llevo mañana un pastel a una amiga, había pensado en algo como brownies y tu receta habría sido estupenda porque mi amiga adora el choco, pero cambié de idea. Para otra vez recordaré esta receta.
    Un beso.

    ResponElimina
  15. Piedad María que me he puesto yo solita a dieta....que valor tengo en viistarte....delicioso!!!

    UN besote

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails