divendres, 25 de juny de 2010

LLACETS MALLORQUINS AMB UN TOC DOLCET



Una bona copa de vi negre pot arribar a ser imprescindible per acompanyar determinats llacets...



I sense més explicacions, agafeu la massa que sobra, l'estireu i la talleu a tires estretes i llargues.
Cada tira "s'empastifa" de sobrassada i "s'embruta" de mel fins la meitat, es plega i es fa un nus. Deixem caure una pluja d'orenga pel damunt.
Es deixa pujar fins que estigui "gordet" (que dobli el volum) i s'enforna uns 20-25 minuts.
Llest per menjar!


7 comentaris:

  1. mira que no m'agrada la sobrassada, pero fan una pinta bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuutal! quina delicia nena! i son monissims!

    ResponElimina
  2. Que ricooooossss,ya no hace falta que digas lo que te gusta meter las manos en la masa,se ve claro...el blog esta precioso María.

    Besos

    ResponElimina
  3. María,
    Sensacionals aquests llacets. Jo, amb sobrasada, a la fi del món. Una abraçada

    ResponElimina
  4. Ohhhhh Maria que bons, m'encanta la sobrasada amb mel així que aquests llacets els tastem segur, gràcies.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Sobrassada i mel, una parella dolç-salat deliciosa...

    ResponElimina
  6. una propuesta deliciosa, habrá que probarla, no me resisto a quedarme con las ganas de saber como saben esa combinación de sabores ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails