Una bona copa de vi negre pot arribar a ser imprescindible per acompanyar determinats llacets...
I sense més explicacions, agafeu la massa que sobra, l'estireu i la talleu a tires estretes i llargues.
Cada tira "s'empastifa" de sobrassada i "s'embruta" de mel fins la meitat, es plega i es fa un nus. Deixem caure una pluja d'orenga pel damunt.
Es deixa pujar fins que estigui "gordet" (que dobli el volum) i s'enforna uns 20-25 minuts.
Llest per menjar!
mira que no m'agrada la sobrassada, pero fan una pinta bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuutal! quina delicia nena! i son monissims!
ResponEliminaQue ricooooossss,ya no hace falta que digas lo que te gusta meter las manos en la masa,se ve claro...el blog esta precioso María.
ResponEliminaBesos
María,
ResponEliminaSensacionals aquests llacets. Jo, amb sobrasada, a la fi del món. Una abraçada
Ohhhhh Maria que bons, m'encanta la sobrasada amb mel així que aquests llacets els tastem segur, gràcies.
ResponEliminaPetonets
Sobrassada i mel, una parella dolç-salat deliciosa...
ResponEliminaAh, tens un regalet al meu blog
ResponEliminaPetonets
una propuesta deliciosa, habrá que probarla, no me resisto a quedarme con las ganas de saber como saben esa combinación de sabores ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net