dissabte, 3 d’abril del 2010

MUFFINS A LES QUATRE XOCOLATES

Tots sabeu que m'encanta la xocolata, però us ho cregueu o no, aquests muffins no son per mi... els he fet per regalar!!

Ja tenia la idea de fer alguna coseta per una persona que m'ha ajudat molt últimament i quina millor manera d'agrair-li que amb un regalet com aquest, fet per mi mateixa, no?? Segurament no entendreu res, però estic molt contenta ja que la deixaré de veure... tot i que em sàpiga molt de greu.  La trobaré a faltar!!
A més a més, a principis de setmana hi va haver una altre persona que també em va solucionar uns dubtes importants que tenia i que li estic molt agraïda, així que... doblem quantitats i.... doble paquetet!!!
També us haig de confessar que fent les fotos... no me n'he pogut estar (s'havia de provar el material ;-P) i el que n'ha quedat ha estat això:
Doncs apa, ja us he posat al dia i ara anem per feina!!
Petonets,

Maria

Ingredients (per uns 22 muffins)
600 g de farina
80 g de cacao en pols
2 cullerades de postre de llevat (Royal)
350 g de sucre
4 ous
2 cullerades de postre d'extracte de vainilla líquid
320 ml d'oli de girasol
250 ml de llet
360 g de trossets de xocolata variada (negre, amb llet i blanca)

Encenem el forn a 180ºC a dalt i a baix.
Primer de tot barregem en un bol tots els ingredients secs, la farina i el cacao en pols tamisat, el llevat i el sucre. Ho remenem bé per tal que quedin ben incorporats, és important!!
En un altre bol, hi posem els ous i els deixatem, com si féssim una truita. Hi posem l'oli, la llet i la vainilla i tornem a remenar bé fins que quedi tot incorporat.
Anem incorporant els líquids a l'altre bol i amb unes varilles ho anem barrejant fins que quedi una pasta ben homogènia. Jo ho he fet a mà, no costa gaire, però ho podeu fer amb les varilles elèctriques.
Deixem el bol a la nevera una estona (mentre tallem la xocolata) per tal que ens quedi muntanyeta al damunt del muffin.
Agafem les tres xocolates i les tallem a trossets petits.
Les incorporem a la massa i remenem bé per tal que quedi ben repartit.
Posem les càpsules de paper dins de la bandeja pels muffins. Si no en teniu, no passa res, amb les càpsules al damunt d'una bandeja ja queden prou bé.
Omplim 3/4 de les càpsules i les posem al forn durant uns 20-30 minuts.
Quan les traiem les deixem refredar al damunt d'una reixeta i ja estan a punt per menjar!!!




9 comentaris:

  1. HOLA MARIA, GUAPA TU

    QUINA PINTA, AMB EL TEU PERMÍS NOTO LA RECEPTA..

    PETONETS

    ResponElimina
  2. Maríaaaaa me los quedo...que pinta,son los que mas me gustan...ricos,ricos..los regalaste todos?Ya me gustaría una amiga así ;))

    Besos

    ResponElimina
  3. quina pintassa de muffins! i les fotos xulíssimes!

    ResponElimina
  4. Maria,
    Uns muffins fantàstics i a sobre per regalar!. De totes maneres has fet molt bé, les coses abans de entregar-les s'han de tastar i si no n'estàs segura, repetir!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Et passa com a nosaltres, fem més cosetes per regalar que per gaudir-les nosaltres. Els teus muffins son estupendos, i si com dius la teva amiga marxa, ho farà amb un dolç sabor de boca. Molts petons.

    ResponElimina
  6. Caram, això sí que és un bon regal... quina sort que té aquest amic. Clar que havieu primer de catar-les, je je je... per a xocoaddictes total!

    ResponElimina
  7. Maria, si aquestes muffins estan que se surten de la pantalla!! ;) Quin bon regal, de ben segur que aquestes persones se sentiran ben especials.
    Petons guapa!

    ResponElimina
  8. Quin detall rebre uns muffins com aquests!!!
    A mi em passa el mateix, de tot el que faig, de dolç, la majoria se'n va fora de casa. (Per cert, és una sort, ja que d'altra manera no ens podriem cordar els pantalons!!!)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails